No wi臋c 艣ci膮gn膮艂em, odpali艂em i przes艂ucha艂em. Czas wi臋c na m贸j ma艂y komentarz

.
Tak na samym wst臋pie zaznacz臋, i偶 olbrzymim fanem najbardziej wsp贸艂czesnych taneczno-klubowych odmian vocal house'u (m.in. pop house'u) nie jestem, ale w tym przypadku mowa ju偶 o gustach, a nie gusta s膮 tematem niniejszego posta

.
Zaczn臋 wi臋c od pocz膮tku, czyli od wra偶e艅 og贸lnych. Og贸lnie wi臋c rzecz ujmuj膮c set jest bardzo pozytywny, trzyma klimat klasycznie klubowy i mo偶na uwierzy膰 na s艂owo koledze zza konselety eV, 偶e sprawdzi艂 si臋 on 艣wietnie na sylwestrowych dom贸wkach. Co do technicznej strony - jest 艣wietnie, 偶adnych istotnych nietrafionych beat贸w

, tam tylko w 16 minucie co艣 uciek艂o ale szybko zosta艂o skorygowane. My艣l臋 jednak, 偶e ka偶demu z nas co jaki艣 czas co艣 tam ucieka

.
Pierwszy kawa艂ek zabrzmia艂 bardzo ciekawie i interesuj膮co (poprosz臋 o info o utworze), a potem zrobi艂o si臋 wokalnie i tanecznie, a偶 do oko艂o 22 minuty, kiedy to d藕wi臋ki delikatnie zacz臋艂y wprawia膰 mnie w dyganie na moim s艂u偶bowym krze艣le. Klimat rozkr臋ca艂 si臋 do 38 minuty kiedy to pumpin' kawa艂ek porazi艂 mnie swoj膮 moc膮. Ponownie poprosz臋 o info o utworze. Szkoda eV, 偶e nie podrzuci艂e艣 jeszcze jednego czy dw贸ch klasycznie pompuj膮cych kawa艂k贸w. Poranna pozytywna terapia szokowa gotowa jak nic

. Od tego momentu delikatny powr贸t to wokalnych kawa艂k贸w, a gdzie艣 tam w okolicach 49 minuty zabrzmia艂o nawet zremiksowane 'Needin' You' Davida Morales

.
Na koniec zrobi艂o si臋 troch臋 mniej tanecznie. W utworach zabrzmia艂o delikatn膮 g艂臋bi膮

. I tu zn贸w pro艣ba do Ciebie eV o informacj臋 o utworze z 73 minuty - 艣wietny

.
Set jest sympatyczny i weso艂y. Niekt贸re kawa艂ki brzmi膮 bardzo klasycznie, jak za starych dobrych czas贸w, no i bez w膮tpienia potrafi膮 przywo艂a膰 ludzi na parkiet

.
eV - Well Done

Peace!!